Teamet

Det är vi som samarbetar i Swedish Doula Agency

Doulamamman Anneli Lundblad

Anneli Lundblad

Födsel- och postpartum-doula
Grundare & ägare

Hanna Nelson, födseldoula och amningskonsult

Hanna Nelson
Födseldoula och amningskonsult

" Jag heter Hanna Nelson och efter att jag drömt om att bli doula under många år utbildade jag mig äntligen under våren 2019. Jag har alltid varit något av en förlossningsnörd, och brinner för att hjälpa födande och deras eventuella partner att få en så positiv förlossningsupplevelse som möjligt.
Utöver det har jag också ett särskilt intresse för amning och matning, och har därför ett extra fokus på förberedande utbildningar och och konsultationer kring detta. Min erfarenhet är att rätt kunskap och stöd kring amning och flaskmatning kan göra oerhört stor skillnad för hela familjens välmående under första tiden med en ny bebis. Jag bor tillsammans med min man och två barn strax söder om Stockholm.

Opokua Britton, hypnobirhting och doula.

Opokua Britton
Hypnobirthing-instruktör och full spectrum-doula

(Föräldrarledig 2022)


" Jag heter Opokua Britton Cavaco och har jobbat som sjuksköterska sen 2009 och som full spectrum doula sen 2019. Full spectrum för mig innebär att jag är med vid födslar, aborter och som stöd inför en graviditet (t.ex under ivf behandling). Jag har även en post partum kasse för nyblivna föräldrar full med god och stärkande mat. Sist men inte minst är jag hypnobirthinginstruktör och snart mamma till två. Ser fram emot att ses och höras efter min föräldraledighet.

Doulorna

Sammarbetspartner

www.doulorna.se

Vill du veta mer? 
Välkommen att höra av dig!