Swedish Doula Agency by Doulamamman

Om Ruth

Din födsel är din, bara din. Du bestämmer och vet vad som är bäst för just dig. Men jag stöttar dig gärna på vägen.

Det är jag som är Ruth.


Som person är jag varm, inkännande, engagerad och har nära till skratt. Andra beskriver mig också som pålitlig, glad och flexibel.


Jag har utbildat mig till doula och profylaxinstruktör och har också erfarenhet av Hypnobirthing och Spinning babies.


Jag gick igenom ofrivillig barnlöshet som ledde fram till IVF. Jag minns hur ensam jag kände mig och hur kliniska alla möten med barnmorskor och läkare var. Så när det var dags för den tredje behandlingen valde jag att inte gå vidare – trots att den var gratis. För jag kände mig varken sedd eller trygg.


Istället började jag konsultera kliniker utomlands och fick då en helt annan känsla. Värme och trygghet. Det jag behövde. Hos dem låg fokus på helheten. Det emotionella var minst lika viktigt som det medicinska.

Jag lyckades bli gravid på naturlig väg, så jag behövde inte gå vidare med behandlingarna. Men känslan av att äntligen bli sedd och lyssnad på - stödet och den så viktiga tryggheten - levde kvar i mig.

Det var något som jag ville ha med mig i mina egna födslar. Därför har jag anlitat en doula vid båda mina barns födslar och upplevde att det stödet bidrog till positiva förlossningsupplevelser.Jag hade förmånen att vara med på min systers födslar och efteråt visste jag att jag äntligen hade hittat hem och min passion i livet.


Jag hjälper dig göra informerade val att känna dig väl förberedd. Jag arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt – oavsett hur utfallet blir.


Din födsel är din, bara din. Du bestämmer och vet vad som är bäst för just dig. Men jag stöttar dig gärna på vägen.


Ta gärna kontakt så bokar vi ett förutsättningslöst möte för att lära känna varandra. Så kan jag berätta hur jag konkret kan stötta dig och ev. partner innan och under födseln.


Ta kontakt här eller direkt via:
ruthkissi@gmail.com
www.birthworker.se

Doula-CV

Utbildningar och certifieringar

  • Doulautbildning 2021
  • Profylaxinstruktör 2021
  • Mothers blessing - Goddess ceremony 2022
  • Workshop i Rebozoteknik 2023

Områden

  • Stockholmsregionen
  • Andra områden på förfrågan

Språk

  • Svenska
  • Engelska